Creativitat, passió i diligència

NOSALTRES
 

Som defensors del valors Slow-food, km0, producte ecològic i de proximitat i ens ho creiem

NOSALTRES

Ágata Albero 

gerent i ànima del projecte

El seu interès per la cuina i l’alimentació saludable han estat sempre part fonamental de la seva vida. L’any 2012 decideix començar a escriure el seu propi bloc de cuina amb la Silvia Manzano, presidenta del Mercat de Lesseps, de qui és clienta habitual. De seguida sorgeixen projectes interessants al que s’hi vincula amb passió. Durant 3 anys lidera el projecte de creació d’una aula de cuina en un mercat municipal de Barcelona i ,dos anys després de la seva creació, l’octubre de 2015, rep el màxim guardó que l’ajuntament de Barcelona atorga als mercats.
La vinculació amb l’IMMB (Institut Municipal de Mercats de Barcelona) s’estén a altres mercats, organitzant esdeveniments gastronòmics de diversa tipologia.
L’any 2016 organitza el primer show-cooking halal en el marc del Primer Congres Halal que s’organitza a Alimentaria. Els seu interès por la cuina halal neix després de descobrir la relació directa entre la cuina natural, el respecte pel producte i l’alimentació saludable, i l’alimentació halal. Paral·lelament rep l’encàrrec de IMMB de dinamitzar la SIM 2016 (Setmana internacional de Mercats). Encàrrec que es repetix l’any 2017.

Llegir entrevista

Col·laboradors

Inspira Gastronomia compta amb col·laboradors, professionals de diferents àmbits, per poder donar un servei global. Persones creatives i amb passió per la seva feina que aporten un gran valor a cada projecte. Col·laborem a més amb cuiners i cuineres de diferents perfils i amb una clara i contrastada vocació divulgativa i pedagògica.

Maryse Brouwer

Gestió i creació

Oriol Casanovas

Fotografia

Jordi Santamaria

Comunicació, branding i disseny

Andreu Viñas

Continguts i premsa

Premi Mercats de Barcelona

NOSALTRES
NOSALTRES
NOSALTRES
 

Xarxes socials

Il mio divertimento

Receptes amb vida

Newsletter

Properament…

Vols treballar amb nosaltres?

hola@inspiragastronomia.com