Projectes i testimonis

CLIENTS
 

Estimem el petit comerç, un valor que pensem ens augura un bon futur com a societat

Projectes

De 2013 al 2016
Espai Cuina'm

Mercat de la Vall d'Hebron

De 2013 al 2016 Espai Cuina’m
 • Aquest va ser el primer encàrrec i el que va merèixer, dos anys després de la seva inauguració, el premi Mercats de Barcelona. ESPAI CUINA’M es va crear per recuperar un mercat que des de feia uns anys, tant per la ubicació, com per l’envelliment de l’edifici, necessitava tornar-se més atractiu de cara als clients. Es va plantejar com una iniciativa de l’associació de comerciants del Mercat de la Vall d’Hebron per apropar la cuina a tothom i, val a dir, va ser molt ben rebuda per clients i veïns.
  La nostra tasca va consistir a:
  Batejar l’espai, crear la marca i tota la cartelleria, acabar-lo de decorar i abastir  i programar una mitjana de 14 tallers mensuals de temàtica molt diversa. Es va aconseguir un afluència de públic molt notable, veïns del barri però també gent d’arreu.

Des de juliol fins a novembre de 2016.

ACIST Tiana

Des de juliol fins a novembre de 2016.
 • Campanya Tria Tiana, comerços propers.
  La nostra tasca va estar organitzar un seguit d’accions a diferents carrers de la zona comercial del poble amb la finalitat de fer més atractiu pels tianencs anar a comprar al poble. Showcookings, espectacles de carrer, tastos i tallers familiars.

2014-2015

Mercat de la Llibertat

2014-2015
 • Per encàrrec de l’associació Ludoquem, fem tallers infantils relacionats amb les tradicions:
  Panellets, La Mona, la coca de Sant Joan…

Mercat l'Estrella

Des de juliol de 2016
 • Actualment ens fem càrrec de la dinamització i la promoció d’aquest mercat de barri que disposa de més de 40 parades. Showcookings, activitats familiars, celebració de les festes tradicionals, tastos, activitats per fomentar la sostenibiltat i la vida sana, regals i promocions.
  El gener de 2017 hem iniciat el cicle TU FAS Food, un cicle de showcooking, tallers i activitats gastronòmiques a peu de mercat.
  També gestionem les xarxes socials i el bloc.

2014 / 2016 i 2017

Mercat de la Guineueta

2014 / 2016 i 2017
 • L’any 2014 vam iniciar un seguit de taller familiars enmmarcats dins el programa impulsat pel districte de Nou Barris Cuina en família.
  El novembre de 2016 iniciem TASTA’NS: un seguit de tastos a l’espai de cuina del mercat amb l’objectiu que els clients puguin degustar receptes elaborades 100% amb productes de mercat. Mentre es cuina els clients poden ser-hi presents. L’any 2017, dinamitzem de nou l’aula de cuina Espai Cuina Guineueta.

I i II Congrés Halal a Alimentaria

Fira Alimentaria

I i II Congrés Halal a Alimentaria
 • Organització de show-cookings en el marc del I i II congrés Halal a la fira Alimentària edicions 2016 i 2018 des de la plataforma Barcelona Halal Services.

Cor d'Horta

Des de maig de 2018
 • Organització d’un taller familiar i dos show-cookings a la Primera Setmana de la Gastronomia Cor d’Horta.

2018

Expo Gestió

2018
 • Showcookings i maridatge a la 48a Fira de Sant Isidre de Viladecans.

 • El festival de cuines del món que vam co-organitzar amb l’agència Srysracake a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Un festival on a més de poder degustar les increïbles gastronomies dels restaurants més rellevants de cuina internacional de la ciutat comtal, es va poder gaudir de showcookings, taules rodones, documentals, ponències i tallers. Per no oblidar el mercat de productes d’arreu que van oferir marques i comerços d’arreu de Barcelona. Un festival maridat amb música d’arrels llatines i àrabs, gràcies als grups amb segell Cruïlla. Veure video

2018

Global Festival of Action

2018
 • Participació a la Innovation Fair del Global Festival of Action de Bonn amb l’organització de quatre show-cookings amb el reconegut xef català Sergi de Meià, president de l’Institut Català de la cuina, per representar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

2018

Mercat de la Plaça de Cuba

2018
 • Octubre de 2018, entrem al Maresme per la capital a dinamitzar un mercat molt bonic i amb un aula amb moltes possibilitats.

2019

Un mundo a tu gusto

2019
 • Col·laboració a B-Delicous DE B-Travel en la conceptualitzant d’activitats  i en l’oferta gastronòmica internacional. 

CLIENTS
CLIENTS
CLIENTS

Setmana Internacional de Mercats 2016, 2017 i 2018

 • Aquest va ser un encàrrec de IMMB amb l’objectiu de visibilitzar més i millor la Setmana Internacional del Mercats. Vam acabar treballant conjuntament amb Mercabarna i la Diputació de Barcelona.
  La tasca de disseny va implicar: el logotip, la cartelleria, i alguns productes com imants per la Diputació o un photocall per Mercabarna.
  Vam programar accions a 10 mercats de la ciutat i també vam col·laborar en la redacció del dossier de premsa i en la organització de la roda de premsa. Els anys 2017 i 2018 hem tornat a dinamitzar-la. els darrers 3 anys hem estat presents a 30 mercats de la ciutat amb activitats gastronòmiques i amb espectacles musicals relacionats amb l’alimentació i la gastronomia.

   

Testimonis

 • Parlar de qualsevol projecte de l’ Ágata… és parlar de passió de creativitat i de determinació per portar-ho tot endavant…
  “Yo con ella al fin del mundo o donde me diga”
   
  Daniel Jordà, Panes Creativos. Llicenciat en belles arts i forner creatiu.
 • Àgata, ets una dona d’empenta i seny. Treballant amb tú he observat com afrontes saviament els reptes professionals – defugint les zones de comfort!- gràcies a l’equilibri entre el mètode, la previsió, una fantàstica capacitat de comunicació i la complicitat per a fer fàcil la feina d’equip per als que participàvem amb tú dels projectes.
   
  Òscar Gómez, alias Starbase. Gastroblocaire a decuina.net Escriu sobre cuina a Gastronosfera i al QFem de la Vanguardia.
   
 • Agata es una excelente profesional en el mundo de la dinamización cultural. Concretamente en el sector de la gastronomía. Es una persona con ideas innovadoras frescas y que delante de las adversidades se crece encontrando soluciones rápidas y eficientes.

  Bruno Ramos, Project Manager a la Fundació FCB

 • L’Àgata fa olor a sofregit de foc lent, a escudella casolana i a massa dolça acabada de enfornar. És la suma de moltes coses: s’entén bé amb la cuina, coqueteja amb els aliments i és elegant amb les persones. Un esperit inquiet que bull i reflexiona. Porta la docència a la sang, comunica generosament. La seva sensibilitat s’encomana i l’estima pel que fa és la seva motivació. Té allò que fa del talent cosa única, passió i diligència.

  Xesco Bueno, cap de cuina del Restaurant Ca l’Esteve. Xesco és també professor, estudiós i col·leccionista de llibres gastronòmics. Escriu a Gastomimix

 • “L’Àgata té uns ulls plens de mirades. Té la mirada de les vinyes i les oliveres de Tiana i de les bajoques, el safrà i els garrofons de València. Una mirada mediterrània, que marida amb la mirada plena de la pluja sàvia de Seattle. També la seva mirada és la de la mestra d’escola: una mirada que sap escoltar, que sap deixar, que sap acompanyar. Una mirada inquieta, que s’enfila a les tanques per veure què hi ha més enllà i es pregunta “i per què no?”. Una mirada que es troba més comoda per les voreres del barri que per les catifes vermelles. Una mirada a la qual li agrada, que sap entendre-les i, alhora, que sap ser independent. La mirada de qui sap ser amiga però també de qui és independent i no dubta en prendre decisions. I, el més important: una mirada que mira de front, sense giragonses, honesta i sincera.”

  Jordi Albesa, director de l’escola Patufet Sant Jordi de l’Hospitalet de Llobregat.

 • Treballar amb l’Àgata ha facilitat l’execució de les activitats que hem dut a terme conjuntament; la seva creativitat i professionalitat han fet possibles totes les iniciatives en què hem col·laborat.

  Espero poder continuar coincidint amb ella en la seva nova trajectòria. Segur que sempre trobarem la manera de desenvolupar noves idees i fer que siguin exitoses. 

  Marta Casademont Jover

  Unitat de Mecenatge

  Fundació Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR)

 • Àgata tiene la fabulosa capacidad de contagiar entusiasmo a las personas que trabajan dentro de su órbita laboral. Es una mujer inteligente, con don para las relaciones personales, en las que se muestra siempre generosa.
  Su compromiso con el consumo de alimentos saludables y de proximidad y con una sociedad mejor distribuida hace que su discurso sea siempre creíble.

  Montse Medina Marin
  PROPIETARIA DE: MÉS QUE VERD. LA TEVA CUINA SALUDABLE

 • L’equip d’Inspira gastronomia…gaudeix de la seva feina i estima la cuina, fet que es respira en tots els seus projectes.
  Personalment vaig conèixer l’Ágata Albero fa 4 anys, quan des de l’associació vam  decidir, conjuntament amb IMMB, crear un espai per valorar el producte que oferim, ensenyant a cuinar-lo,  aprofitar-lo, gaudir-lo..

  L’ Ágata tenia el seu bloc de cuina (Receptes amb vida) conjuntament amb una amiga “, i es on vam descobrir la seva passió per la cuina…parlant amb ella ens va proposar  un programació molt variada i per a tots els públics i batejà l’espai amb el nom d’Espai Cuina’m.  No vam dubtar a emportar-nos-la cap el mercat i va ser durant 3  anys  la directora de l’Espai Cuina’m .

  Poc a poc el projecte es va anar consolidant gràcies a la seves ganes i el seu amor pel món dels fogons. Els tallers eren molt variats: cuina casolana, cuina internacional, tallers de cuina infantil, tallers de cuina en anglès…és va anar guanyant una sèrie de públic i de fans que s’apuntaven a tots els tallers. Inclús una vegada, jo mateix vaig participar en un taller parlant del meu producte: la carn.

  L’Espai Cuina’m continua, però l’Ágata ara ha decidit engegar nous projectes, i ha deixat part de la seva passió per la cuina a molts dels nostres clients. 

  Des d’aquí, el mercat de Vall Hebron, li desitgem molta sort en els nous projectes.

  Ramon Marsol, carnisser i membre de la junta de paradistes del Mercat Vall Hebron.

 • Agata is amazing! My daughter had the experience of a lifetime learning not only how to cook but also how to really enjoy it. She also got treated to learning the Spain culture by being immersed as part of Agata’s family. We will never forget how wonderfully Agata took care of our daughter.

  Sonia Mastros
  Orbit Software, Inc
  Microsoft Training Camp

Xarxes socials

Il mio divertimento

Receptes amb vida

Newsletter

Properament…

Vols treballar amb nosaltres?

hola@inspiragastronomia.com